donderdag 26 februari 2009

Chili - Puerto Natales - Torres Del Paine

Vrijdag 13/02/09

De bus naar Punta Arenas genomen.


Donderdag 12/02/09

Het was nog steeds aan het regenen en alles was nog natter! Toen hebben we besloten om terug te gaan, omdat we het niet zagen zitten om nog 1 nacht in een natte slaapzak enzo te slapen. De weervoorspellingen bleven maar regen geven.





Woensdag 11/02/09

Proberen vroeg op te staan, uiteindelijk pas om 11u vertrokken, na een uitgebreid ontbijt en alles vertrek klaar te maken. Omdat we eerst 2u naar boven gewandeld zijn, om de Greygletsjer te bekijken van een uitzichtpunt. Alles ging goed tot we aan het uitzichtpunt kwamen en gewoonweg tegen de grond werden geblazen door een zeer heftige wind. Om een foto te trekken van de gletsjer moesten we serieus vechten tegen de wind. Nadien zijn we terug naar de camping gegaan om de tent af te breken en te vertrekken met onze grote rugzak naar de volgende camping. Deze tocht was een wandeling van 3u30, waarvan het laatste uur hevig geregend heeft. Hierdoor was alles nat, de tent tijdens de regen moeten opzetten, want het bleef maar regenen. Het beste er proberen van te maken, iets gegeten en nat gaan slapen.














Dinsdag 10/02/09


In de namiddag vertrokken naar het ECHTE avontuur, Torres Del Paine! Eerst een busrit van 3u, vervolgens een catamaran genomen. Rond 18u de tent opgezet in de camping. We sliepen met 3 in een 3-persoonstent, een Amerikaans meisje Becky dat we leren kennen hebben in El Calafate. Enkel deze 4-daagse ging ze met ons mee. In een mini 1-persoonstent lag een Amerikaanse jongen die we eveneens in ons hostel leren kennen hebben. 's Avonds gezellig met z'n vieren in onze tent gekookt, gegeten en gedronken.


4 opmerkingen:

  1. Dag girls

    De trektocht moet inderdaad zwaar geweest zijn en spijtig dat het weer niet meeviel.
    Wij zijn terug van onze tweedaagse naar Amsterdam en vervolgens de rest van de week in Engeland.
    Ben nu pas alle foto's aan het bekijken en jullie commentaar aan het lezen.
    Tot zo, Arlette (mama Sara)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dag meisjes wat doet het goedweer enkele foto's de zien, wel spijtig van het weer, maar kom het valt toch wel mee, en jullie leren ook andere mensen kennen dat is ook fijn. Hier is alles ok kusjes tante rosette, sara wij missen je hier in visé, maar geniet zoveel je kan van deze reis dikke knuffel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hey girls zo te zien gaat het goed met jullie:-) nog veel trekplezier daar en doe zo voort ..

    groetjes van ons allen ...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heyla,
    eindelijk weer een update :). Jammer van het weer maar wel weer heel wat ervaringen rijker he!
    Mag ik onder de fles in je hand begrijpen dat je voornemen om 6 maanden alcholvrij te zijn mislukt is ;)?
    Enjoy every minute!!!
    Dikke zoen, Mieke

    BeantwoordenVerwijderen