woensdag 6 mei 2009

Bolivie - Rurrenabaque - Pampas

Maandag 23 maart 2009

Om 5u opgestaan om het vliegtuig te nemen naar de pampas. Aangezien ze in Rurrenabaque geen geasfalteerde landingsbaan hebben en het ginder slecht weer was hebben we 5u moeten wachten op de militaire luchthaven. Eindelijk daar aangekomen onze 3-daagse excursie geboekt.


Dinsdag 24 maart 2009

Om 10u vertrokken met de schumacher jeep. We hadden echt een zotte, maar goede chauffeur. We staken iedereen voorbij, maar hielpen ook elke jeep die panne hadden.




Na de 3u durende rit met de jeep nog is 2u in een boot voor we aan onze slaapplaats aankwamen.
















s Avonds met de groep nog iets gaan drinken.




Woensdag 25 maart 2009

Opgestaan en heel de voormiddag naar Anaconda's gezocht. Enkel een baby Anaconda gevonden, wat al groot genoeg was.






Jaja we hebben het gedaan met onze benen tot aan onze knieen in het onbetrouwbare water, andere seuten (niet van onze groep) bleven in hun bootje zitten. De botten dat we aanhadden hielpen niet veel aangezien het water er gewoon inliep.




In de namiddag zijn we op zoek gegaan naar roze dolfijnen. Sara heeft het gedurfd in het vieze oliewater, waar je niets zag aankomen (alligators konden aanwezig zijn) om tevergeefs met de dolfijnen te zwemmen. We hebben de dolfijnen enkel van in de boot gezien, maar ze waren te snel om een foto te nemen.






s Avonds naar de zonsondergang gaan kijken en op de terugweg op zoek gegaan naar babyalligators.









Donderdag 26 maart 2009


In de voormiddag gaan vissen naar pirhana's. Onze gids heeft er 2 kunnen vangen.








In de namiddag via dezelfde weg terug vertrokken (boot en jeep).


Gaan eten en een paar cocktails gedronken met ijs. Dit hadden we beter niet gedaan, aangezien Inge heel de nacht is ziek geweest en Sara 10 dagen aan 1 stuk diarhee heeft gehad.


Vrijdag 27 maart 2009

Als kers op de taart zaten we vast in Rurrenabaque, omdat het slecht weer was en ons vliegtuig ging pas ten vroegste maandag opstijgen, als het weer beter werd. We hebben dan maar besloten om een jeeprit van 12u te nemen naar La Paz.

2 opmerkingen:

  1. fijn om te zien dat jullie genieten ... groetjes ..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. he meisjes, wat doet het goed om opnieuw enkele foto's te zien, en sara jij durft ook alles hé, met slangen omgaan en daarna in water zwemmen waar aligators zijn, maar ja zo ben je nu eenmaal, ik wacht al op de volgende foto's want het is heerlijk te zien dat alles heel goed gaat met jullie, kusjes

    BeantwoordenVerwijderen